FLÅKLYPA

Øverst på toppen med milevid utsikt, der vil du finne Flåklypa som blir vår tredje trehytte. Denne vil bli noe helt spesielt, med spennende løsninger og en stor takterrasse.

Flåklypa skal stå klar for gjester i april 2017. Denne hytta blir på ca 40 m2, og ligger ca. 200 meter bortenfor Gjøkeredet. Flåklypa skal ha stor takterrasse der man kan nyte utsikten og fyr i bålpanna. Det blir også god plass rundt spisebordet i kjøkken/stue. Er dere flere familier som vil på tur, vil det være fint å leie både Gjøkeredet og Flåklypa, da det ikke er langt å gå mellom hyttene. Her er også åtte sengeplasser og «rampe» opp til hytta, som gjør den mer tilgjengelig for bevegelseshemmede.

Et opphold i Flåklypa vil være en flott opplevelse midt i naturen. Det er et yrende fugleliv i området og det vil være sjanse for å få se hjort nedenfor hytta. Dere vil også finne bålplass både på tak-terrassen og på bakken, og en Tarzanløype som barn og voksne kan svinge seg i.

Se priser og bestilling her

Praktiske opplysninger

Hva du må ta med deg:

  • Sengeklær (dynetrekk, putetrekk, laken)
  • Mat (obs, vi har ikke fryseboks)

Du kan sjekke inn i hytta fra kl 13. Utsjekk innen kl 11 avreisedag. Informasjon om nøkkel får du når du booker overnatting.

Del denne siden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone