GJØKEREDET

Gjøkeredet ligger høyt og luftig i ei li i Digerdal og er bygget 7 meter opp i fire stødige furutrær. Ei lang trapp fører deg opp til hytta, der du får milevid utsikt og skog så langt øye kan se. Store vinduer og verandaen på hytta vil gi deg følelsen av å være midt i naturen. Her vil du oppleve å sovne og våkne til naturens lyder og vindens bevegelser.

Se priser og bestilling her

Sengeplass til seks til åtte personer

Det vil være sengeplass til seks personer med mulighet for å overnatte på sofa for to ekstra personer. Dyner og puter finner du i hytta. Du kan ta med egne sengeklær eller leie hos oss.

Vedfyring, gass og stearinlys

I Gjøkeredet vil det sprake i ovnen når du fyrer. Hytta er godt isolert, så du vil være god og varm! Det blir god stemning med levende lys utover kveldene. Her finner du kjøleskap og gasskomfyr. Det vil være vann i krana på kjøkkenet til matlaging og oppvask. Drikkevann må du ta med selv. Toalettet finner du på bakken og er en fresh og fin utedo.  Alt av ved, gass og stearinlys er inkludert i prisen.

Dyrelivet rundt hytta….

Det er et yrende fugleliv rundt hytta. Det fores med fuglefrø døgnet rundt og du må gjerne hjelpe til, fuglefrø vil du finne ved hytta.

Det er stor mulighet for å få se hjort under oppholdet! Nedenfor hytta er der et område der vi har vinterforet hjort og elg. Sommerstid blir det sådd viltåker som hjortedyra er veldig begeistret for. Om ikke dere ser dyrene, er det spennende å gå og se på sporene nedenfor hytta.

I områdene i nærheten av Gjøkeredet er det bever. Beveren er ikke lett å få øye på, den er veldig sky, men det kan være spennende å se på arbeidet beveren har gjort! Ta kontakt med Åse før oppholdet, så får dere «siste nytt» for hvor beveren holder til.

Rundt hytta…

Du finner en fin bålplass på bakken under Gjøkeredet. Der er det fint å grille, spikke og fortelle røverhistorier. Du vil også finne ei tarzanløype i tilknytning til hytta som ungene kan bryne seg på. Tarzanløypa finner dere i skogen opp bak parkeringsplassen og deles med gjestene på Flåklypa.

Praktiske opplysninger

Hva du må ta med deg:

  • Sengeklær (dynetrekk, putetrekk, laken)
  • Mat (obs, vi har ikke fryseboks)

Du kan sjekke inn i hytta fra kl 14. Utsjekk innen kl 12 avreisedag. Informasjon om nøkkel får du når du booker overnatting.

Se hva gjestene våre sier:

«Har vært i Gjøkeredet med barn, svigerbarn og barnebarn. fantastisk å være på hytte høyt oppe i trærne. Topp å sitte ute foran peisen 7 meter over bakken og nyte den fine utsikten. Noen sov også ute oppe i høyden. Flott hytte, dette kan virkelig anbefales!!»
Anne Langnes
«Vakker utsikt fra Gjøkeredet. Veldig smart og lekker innredet. Her er det bare å nyte freden, roen og fuglesangen.»
Ola Giørtz
«Nydelige hytter hvor det er lett å slappe av. Har hatt gleden av å tilbringe en natt i både Kråkeslottet og Gjøkeredet. Skulle jeg hatt med små barn ville jeg valgt Kråkeslottet, men med venner ville jeg reist til Gjøkeredet.»
Charlotte W. Rosenhoff