Slide Slide

KRÅKESLOTTET

Kråkeslottet ligger vakkert til på «Tangvall» ved Lundvann i Gjerstad. Hytta har en spennende arkitektur i tre etasjer og stor terrasse oppe i tretoppene. Fra gulv-til-tak-vinduer i hytta og fra terrassen, har du flott og uforstyrret utsikt utover Lundvann.

Se priser og bestilling her

KRÅKESLOTT MED ALLE FASILITETER

Hytta har tre etasjer; bad i første etasje, soverom i andre etasje og kjøkken og stue i tredje etasje. Ut fra kjøkkenet fører en gangbru over til en terrasse som henger i fire furutrær. Hytta har alle fasiliteter; strøm, vann, dusj og toalett. Hytta er også innredet med fullt kjøkken, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin. Hytta varmes opp med elektrisitet, og du kan også fyre med ved i tredje etasje.

SENGEPLASS TIL ÅTTE

Man kan fint overnatte åtte personer i Kråkeslottet. Det er to soverom, der det ene soverommet har en dobbeltseng, det andre soverommet har køyesenger og ekstrasenger til fire personer til sammen. De to siste soveplassene er på sovesofa i stua.

KOS DEG VED BÅLPLASSEN

Bålplassen i enden av Tarzanløypa kan fritt benyttes til bålkos, matlaging og samlingspunkt. Dere vil finne ved og wok-panne til å lage mat på og sitteunderlag inne i den grå bua/snekkerbua ved siden av bålplassen.

DIN EGEN SANDSTRAND

Like bortenfor bålplassen finner dere ei lita fin sandstrand! Her kan dere ta et bad om dere måtte ønske!

TARZANLØYPE

Det er laget en «Tarzanløype» i området rundt hytta som fører til en bålplass tiltenkt Kråkeslottets gjester. Her kan barn (og voksne) få prøve seg på klatring, balanse, smidighet, hurtighet og utholdenhet. Løypa er ikke laget høyt over bakken, så man trenger ikke å sikres med sele. Små barn anbefales å ha følge av voksne.

HAMRE LØS I SNEKKERBODEN

Den grå bua/snekkerbua ligger ved siden av bålplassen. Her har vi laget en skikkelig snekkerbu for de som er glad i hammer og spiker, planker og skruer. Her kan barna, gjerne sammen med voksne, hamre og spikre, spikke og hogge. Du finner planker og utstyr inne i bua som dere fritt kan bruke som dere vil. Er det fint vær, så ta gjerne med planker og utstyr ut på utsiden, men husk å legge ting tilbake der du fant det!

Praktiske opplysninger

Hva du må ta med deg:

  • Sengeklær (dynetrekk, putetrekk, laken)
  • Mat (obs, vi har ikke fryseboks)

Du kan sjekke inn i hytta fra kl 15. Utsjekk innen kl 13 avreisedag. Informasjon om nøkkel får du når du booker overnatting.

Se hva gjestene våre sier:

«Vi har hatt tidenes opplevelse i Kråkeslottet !! To fantastiske dager. En finere arkitektur skal en lete lenge etter. Så gjennomført i naturmaterialer !! En luksus med strøm, vann, dusj, kjøleskap og oppvaskemaskin, og likevel den unike hytteopplevelsen som bare naturen kan gi. TOPP opplevelse ??. Kommer definitivt tilbake !!»
Ruth Evensen
«Vi storkoste oss på romjulstur i Kråkeslottet. Veldig flott gjennomført både ute og inne, her har man tenkt på alt! Vi kommer nok tilbake en annen gang! :-)»
Ann Therese Johnsen
«En eventyrlig opplevelse! Steder for ro i sjela og vakre naturopplevelser. Smakfullt innredet og med mange fine detaljer. En helt unik opplevelse å våkne opp blandt tretoppene og spise frokost omgitt av fugleliv. Anbefales på det varmeste.»
Kristine Dalen Risan