Trehyttene
blir til…

Ideen vår begynte å spire for snart sju år siden da vi var på bilferie med familien. Et av stoppestedene våre var Ringsaker kommune og «tretopphyttene» til Frode Schei.  Et lite «krypinn», åtte meter over bakken blant fugler og ekorn, var hjemmet vårt i et døgn. Og både små og store var helfrelst! Og siden den gang har vi hatt trehytter på hjernen.

Allerede dagen etter vi kom hjem fra ferie, var vi oppe på Tangvall og plukket ut stedet der vi ville bygge vår egen trehytte. Ballen var begynt å rulle og fasinasjonen for trehytter blandet med vårt ønske om å skape noe nytt med utgangspunkt i gården vår, har ført oss hit vi er i dag.

Kråkeslottet var den første hytta vi bygde som stod klar for utleie 1. januar 2016.  Juli samme året var Gjøkeredet ferdig bygget og våren 2017 stod Flåklypa klar for gjester.  Og vil folk bo i trehytter, så vil vi bygge mange!

Vi er stolte av å få mulighet til å vise fram bygda vår der vi begge har vokst opp. Gjerstad har mye å by på for de som er glad i naturen: Flotte turområder, skiløyper og gode fiskevann. Det er et rikt dyre og fugleliv her og du finner til og med en liten dyrehage med egen regnskog.

Hvem er vi…

Vi er en familie på fem.  Jens og Åse, Marie på 12 år, Per Olav på 9 år og siste tilskudd i familien ble født i januar 2015. Han har fått gründerlivet inn med morsmelken, og kommer til å vokse opp med sagflis i håret.

Jens er entrepenør og «alt mulig mann»  som graver, lager vei, ordner bålplass, sveiser og sjauer. Han sørger for at veden ligger klar og at veien er brøyta helt fram til hytta.

tekst 

Åse kommer til å ta imot bookinger og henvendelser og klargjøre hyttene til du kommer. Det er Åse som planlegger interiøret i hyttene. Vi lover at du vil finne noen unike innslag i interiøret i hytta.

Vi har et stort ønske om at gjestene våre skal trives og ha gode opplevelser, både i naturen og sammen med reisefølget.

Velkommen skal dere være til Trehyttene!

Aase og Jens Trydal. Trehyttene, tretopphytter på Sørlandet.

Åse Kristine Mæsel Trydal og Jens Trydal

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål. Ring Åse på telefon 950 53 807 eller send en melding til aase@trehyttene.no.