Project Description

Aktiviteter rundt Kråkeslottet

Det er laget en «Tarzanløype» i området rundt hytta som fører bort til en bålplass som er tenkt til Kråkeslottets gjester. Her kan barn (og voksne) få prøve seg på klatring, balanse, smidighet, hurtighet og utholdenhet. Løypa er ikke laget høyt over bakken, så man trenger ikke å sikres med sele. Små barn anbefales å ha følge av voksne.

Bålplassen i enden av Tarzanløypa kan dere fritt benytte til bålkos, matlaging og samlingspunkt. Dere vil finne ved og wok-panne til å lage mat på og sitteunderlag inne i den grå bua/snekkerbua ved siden av bålplassen.

Den grå bua/snekkerbua ligger ved siden av bålplassen. Her har vi laget en skikkelig snekkerbu for de som er glad i hammer og spiker, planker og skruer. Her kan barna, gjerne sammen med voksne, hamre og spikre, spikke og hogge.. Du finner planker og utstyr inne i bua som dere fritt kan bruke som dere vil. Er det fint vær, så ta gjerne med planker og utstyr ut på utsiden, men husk å legge ting tilbake der du fant det!

Like bortenfor bålplassen finner dere ei lita fin sandstrand! Her kan dere ta et bad om dere måtte ønske! Der finner dere også en liten robåt som dere kan bruke. Redningsvester finner dere i snekkerboden. Det er mye fisk i vannet ved Kråkeslottet og dere trenger ikke fiskekort for å fiske der.