Project Description

Aktiviteter rundt Gjøkeredet og Flåklypa

Tarzanløype

Tarzaløypa finner du i lia rett ovenfor hyttene, ca. midt mellom Flåklypa og Gjøkeredet. Løypa er ikke bygget så høyt over bakken, så det er ikke nødvendig med sikring. Underlaget er myk skogsbunn.

Løypa er laget med tanke på å få utfordret seg på både balanse, styrke, smidighet, hurtighet og utholdenhet. Du finner en zip-line oppe ved tarzanløypa. Denne tar en max-vekt på 60 kg.

 

Badeplass:

I rett linje ned fra Flåklypa, mot elva, finner du en fin liten kulp med sandstrand midt i elva. (Følg veien som går ned mot elva i bunnen av bakken nedenfor hyttene)

Vannstanden i elva varierer endel og midt på sommeren kan det være lite vann i elva. Stort sett er det nok vann i elva til at man kan bade i kulpen.  På høst og vår kan det være så mye vann at sandstranden står under vann.

Ovenfor badekulpen finner du en liten foss. Den fungerer perfekt som dusj!

Elvevandring:

Når det er passe med vann i elva, eller elva er litt tørr, er det kjempeflott å gå på elvevandring! Det er fint å gå langs elva og på steiner i elva. Du finner flere fine kulper i elva både oppover og nedover. Ta med fiskestang og se om du har fiskelykke.

Oppover elva, vil du til slutt komme til Fisketjenn og følger du elva nedover, vil du komme til Lundvann, der Kråkeslottet ligger.